TÖRTÉNET | FILOZÓFIA | ITALLAP | PROGRAMOK |
AJÁNLATKÉRÉS | PARTNEREK | HÍRLEVÉL | KAPCSOLAT | ASZTALFOGLALÁS
A Mátyás Pince Étterem története egy újabb mérföldkőhöz érkezett, ahogy az megnyitása óta már többször történt.

Cégünk, a Mátyás Pince Új Ízei Kft. 2008 novembere óta irányítja a Mátyás Pince Éttermet, új lendületet adva ennek a patinás, országosan és nemzetközileg is ismert és elismert helynek. Az utóbbi, közel 2 évben az épület számos, nagyszabású felújításon esett át, amely során megtörtént a bejárat és a vendégtér átalakítása, a konyha felújítása, a légkondicionáló- és elszívó berendezés cseréje, illetve a külső portál felújítása. Ezek a beruházások elengedhetetlenül fontosak voltak ahhoz, hogy az étterem megfeleljen a 21. század elvárásainak.

Az étterem vezetősége minden nap - megújuló energiával és egy tapasztalt, összeszokott csapattal - azon fáradozik, hogy megfeleljen a hazai és a külföldi vendégek által támasztott követelményeknek.

Elsődleges célunk, hogy visszaállítsuk a Mátyás Pince régi hírnevét és az, ismét a magyar és külföldi vendégek egyik legkeresettebb vendéglátó helyévé váljon.
Konyhánk a magyar ízvilágot kívánja megjeleníteni tányérjainkon a kor és a vendégek elvárásinak megfelelő színvonalú alapanyagok és technológiák alkalmazásával, de a hagyományok tiszteletben tartásával. Egyedi szerkesztésű Étkönyvünkben, a kihagyhatatlan klasszikusok mellett megtalálhatóak rég elfeledett hazai alapanyagokból készült ételek, és a mai magyar konyha fantáziadús fogásai is. Italválasztékunkban sokszínű válogatás található kiváló magyar borokból, de mindenképp érdemes megkóstolni a több mint 300 éves múltra visszatekintő gyulai pálinkamanufaktúra különlegességeit is.

Céljaink elérése érdekében, különböző rendezvényekkel kedveskedünk vendégeinknek, melyekről a "Rendezvények" címszó alatti fülön kaphat bővebb információt. Állandó programjaink között szerepel a cigánymuzsika, a folklór tánc és az operett műsor, melyek időpontjairól a "Programokban" találhat részletes tájékoztatást. Vendégeink igényeit, észrevételeit nap-mint nap felmérjük, és nagy hangsúlyt fektetünk ezen információkra. Az általános akciók mellett különleges, személyre szabott kedvezményekkel várjuk Önt, hogy kialakíthassa saját asztaltársaságát. Ezzel a törekvésünkkel kívánjuk megőrizni az egykoron működő asztaltársaságok emlékét.

Biztosak vagyunk benne, hogy kellemes órákat fog vendégünkként eltölteni, és mielőbb törzsvendégként üdvözölhetjük.
MINDEN JOG FENNTARTVA © | 1056 Budapest, Március 15. tér 7. - nyitva: 11:00 - 24:00 | info@matyaspince.hu